یکشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۲:۲۳
سیره شهید رئیسی، نقشه راه مدیریت جهادی است

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین فرازی نیا با تأکید بر اینکه سیره شهید آیت‌الله رئیسی نقشه راه مدیریت جهادی برای دولتمردان است، خواستار تشکیل «قرارگاه جهادی اقتصاد» با الگوگیری از ساختارهای دفاعی شد و تصریح کرد: شهید جمهور با اخلاص در بندگی، رعایت دقیق بیت‌المال و خدمت شبانه‌روزی، الگویی عینی از مدیریت در تراز انقلاب اسلامی برای عبور از چالش‌های اقتصادی و جلب رضایت مردم ارائه داد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری حوزه ازمشهد، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس فرازی‌نیا، مشاور تولیت آستان قدس رضوی در امور روحانیت، در اجتماع پرشور مردم در میدان شریعتی مشهد، با تبیین ابعاد مختلف جهاد در نظام اسلامی، شهید آیت‌الله رئیسی را نماد بارز خدمت به محرومان و اخلاص در مدیریت برشمرد.

ضرورت جهاد اقتصادی در تداوم مکتب خدمت
حجت‌الاسلام والمسلمین فرازی‌نیا در این مراسم با اشاره به اینکه جهاد، دری از درهای بهشت است که به روی اولیای خاص الهی گشوده می‌شود، اظهار داشت: پس از درخشش نیروهای مسلح در عرصه‌های دفاعی و ایستادگی تحسین‌برانگیز مردم در میدان‌های سیاسی و اجتماعی، امروز نوبت به جهاد اقتصادی رسیده است.

وی افزود: از دولتمردان انتظار می‌رود با الگوگیری از ساختارهای موفق جهادی همچون قرارگاه خاتم‌الانبیاء، قرارگاهی تحت عنوان مبارک پیامبر اعظم (ص) یا امام عصر (عج) در عرصه اقتصاد تشکیل دهند تا مطالبات دلسوزانه امت حزب‌الله و سیاست‌های مدیریتی دولت با هم‌افزایی به نتیجه برسد.

شهید رئیسی؛ الگویی در سیره فردی و اجتماعی

مشاور تولیت آستان قدس رضوی در امور روحانیت با بیان خاطراتی از سال‌ها همنشینی با شهید آیت‌الله رئیسی، به روحیه عبادی و سحرخیزی ایشان اشاره کرد و گفت: شهید رئیسی همواره پیش از اذان صبح در حرم مطهر رضوی حضور می‌یافت و به خادمان تأکید می‌کرد که هیچ زائری نباید از محضر امام رئوف دست‌خالی و ناامید بازگردد؛ ایشان در تمامی مسئولیت‌های خود از سازمان بازرسی تا ریاست‌جمهوری، با روحیه‌ای خستگی‌ناپذیر، روزانه بین ۱۴ تا ۱۶ ساعت فعالیت دقیق علمی، مدیریتی و اجرایی داشت.

وی با تأکید بر سلامت نفس و رعایت بیت‌المال توسط این شهید والامقام تصریح کرد: شهید رئیسی در دوران تولیت آستان قدس، با وجود جایگاه خود، در سوئیت کوچکی در حرم مطهر ساکن بود و همواره اصرار داشت که تمامی هزینه‌های شخصی و خانواده‌اش از اموال آستان تفکیک شود. حتی در سفرهای استانی، برخلاف رویه‌های معمول دولتی، ترجیح می‌داد با کمترین تشریفات و در شرایط عادی سفر کند؛ چنان‌که در سفرهای ماموریتی به زاهدان نیز، با وجود دردهای جسمانی و جراحات کف پا، ذره‌ای از تلاش برای خدمت به مردم فروگذار نکرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین فرازی‌نیا با تأکید بر اینکه شهید رئیسی «خستگی را شرمنده کرد»، خاطرنشان کرد: این شهید عزیز، الگوی کامل اخلاص در بندگی خدا، خدمت به خلق و تقویت مبانی انقلاب اسلامی بود.

وی تاکید کرد: راهبرد امروز ما باید تأسی به این منش مدیریتی باشد تا بتوانیم با تکیه بر مدیریت جهادی و اخلاص، در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی و سربلندی ملت ایران گام برداریم.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha